OBU - Opplæringskontoret for Bygghåndverksfagene i Buskerud - ble etablert i 1997, og er i dag eid av 145 håndverksbedrifter i Buskerud.

  • Et opplæringskontor er bindeleddet mellom bedriftene og det offentlige, og eies av medlemsbedriftene.
  • Gjennom lærekontrakt med et opplæringskontor er lærlingen sikret veien fram til svenneprøve, og får opplæring i en eller flere av medlemsbedriftene.
  • Opplæringen skjer i samsvar med godkjente læreplaner.

Er du voksen og kunne tenke deg å bli rørlegger? ta kontakt med Nicolai på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 413 98 448, for å høre om vi har ledig læreplass til akkurat deg.

Kunne du tenke deg å bli maler? ta kontakt med Thomas på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller 934 48 014, for å høre om vi har ledig læreplass til akkurat deg. Er du voksen eller går på vg1 Bygg- og anleggsteknikk, så syr vi sammen et løp for deg.

Alle veier er mulige frem til et svennebrev, les mer

 

Vil du være med å forme Norges beste rørleggere?
Opplæringskontoret i Buskerud og Rørentreprenørene søker fagkonsulent i ett års vikariat med mulighet for fast ansettelse da vår nåværende ansatt har ett års permisjon.

 

Tiltredelse ønskes snarlig og etter avtale.

 

 

Hva skjer ...

Ingen hendelser